Produse

Aceasta oferta este valabila pana la data de 31.12.2014 si va stam la dispozitie  pentru orice nelamurire la nr.  de telefon  0740-
S.C. Tom Beton S.R.L., Companie din cadrul careia facem parte, este certificata ISO 9001:2000, ca o confirmare a calitati excelente si a atentiei pentru detaliu acordate produselor sale.
Produsele pot fi utilizate in siguranta atat in regim intensiv de exploatare (centre comerciale, benzinarii, mall-uri, zone pietonale, s.a.) cat si in zone cu trafic moderat (curti, alei, etc.).
Produsele sunt livrate cu euro-paleti care nu fac obiectul acestei oferte. Costul unui euro-palet este de 35 RON + TVA, in cazul in care se doreste achizitionarea acestuia. La cererea clientului se asigura montarea si transportul produselor, in conditii variabile in functie de distanta si cantitate. Costul de referinta al transportului este de 5 RON /km + TVA
Produsele prezentate pot face obiectul unor modificari, atat ca aspect cat si ca pret, in functie de conditiile stabilite de producator. Toate drepturile sunt rezervate TomBeton.